(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Troubový guláš
Potřebné ingredience
1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostk 3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké papriky 1 lžička pálivé papriky 3 polévkové lžíce solamylu 2 kostky masoxu 1 rajčatový protlak sůl podle chuti 0,75 až 1 litr vody
Postup přípravy
Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME, NEMÍCHÁME !!!
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)
V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME, NEMÍCHÁME !!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zutau
(upraveno)
20. 3. 2010, 19:14
opravdu vynikající