Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Troubový guláš

0.0
Troubový guláš

Potřebné ingredience

1 až 1,5 kg masa (hovězí nebo vepřové) nakrájet na kostk 3 až 4 velké cibule nakrájet na drobno stroužků česneku nasekat
2 lžičky gulášového koření
3 lžičky sladké papriky 1 lžička pálivé papriky 3 polévkové lžíce solamylu 2 kostky masoxu 1 rajčatový protlak sůl podle chuti 0,75 až 1 litr vody

Postup přípravy

Vše vložíme do pekáče přiklopíme a dáme do trouby vyhřáté na 250 stupňů.
Pečeme hodinu (vepřové) až hodinu a půl(hovězí)

V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEOTEVÍRÁME, NEMÍCHÁME !!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zutau 20. 3. 2010, 19:14
opravdu vynikající (clamp) (clamp) |:o) |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie